Niks te melden

 

Deze middag zijn we bij Which Wich gaan eten. Je neemt daar een zakske, je duidt aan wat je wil en zij maken da broodje voor je. Was wel lekker. Alleen was er 1 groente die ik niet kende en waarvan ik dacht: weet je, we zullen dat eens proberen. Foute keuze. Zo pikant zo pikant, nog pikanter dan die Etouffee van in het begin van het verhaal. Dus heb ik er die dingen maar gauw uitgehaald (was gelukkig gemakkelijk te doen) en mijn broodje krab zo lekker opgegeten.

Vandaag was ik weer laat weg bij Dell, ben gauw bij NXNW gaan eten (iets met kip en pasta, daar had ik nog eens zin in) en dan terug naar mijn kamer om nog wat administratie en voorbereidingen, mailen (want ik heb nog altijd geen Internet bij Dell en eigenlijk ga ik dat daar nooit krijgen). En omdat die kleinmannen weer in dat zwembad aan het rondspringen waren – ze zaten er weer in toen ik hier aankwam – heb ik mijn laatste laundry bag maar eens bovengehaald en die gevuld met nieuwe (wel ja, oude) was, waaronder mijn witte broek. Met andere woorden: het wordt weer spannend morgen. Hopelijk komt de was er ook deze keer zo goed uit als vorige keer…

En voor de rest is er eigenlijk weinig te vertellen. Niks spannend gebeurd vandaag. Er is wel 1 ding dat ik ga missen wanneer ik terug ben… Disney Channel

Omdat vandaag wat later is dan anders – ik ben pas veel later kunnen gaan zwemmen en waar de rest van de tijd naartoe is, kan ik mij echt niet meer herinneren. Nu is het dus wel laat en tijd om onder de lakens te kruipen. Misschien ben ik het wel gewoon aan het worden, het leven in Amerika… Wie weet…

3 Comments

 1. Mieke
  July 1, 2008

  Ooooh, Disney Channel… Maar ik denk dat Winnie the Pooh hier ook op TV komt ze. En anders mag je mijn Winnie the Pooh wel op je kamer hebben.

  Jaja, ik hoor het al aankomen: Jij gaat niet terug willen komen!
  En als je terug hier bent, weet ik al wat iedereen (behalve ikke) gaat zeggen tegen u: “Ha, onzen Amerikaan!” of zoiets. Dat zullen ze tegen onzen Bart ook wel zeggen. Ik geloof dat dieje vandaag thuis komt. Nu gij nog he!

  x zusje

 2. uw moeder
  July 1, 2008

  Jaja, ons Mieke zegt het ook en ik heb het al van in het begin gezegd. Als die 3 weken om zijn dan wilde nog ni meer naar huis. En gelijk heb je. Als ik da zo allemaal zie dan zou ik ook ginder willen blijven ze! Werk wa trager dan houden ze u misschien nog wel een weekje.
  Allee, nu ga ik winkelen met uw zus, want ze heeft graag iets nieuw. (en ikke ook)

  Dikke kus

  X

 3. Melanie
  July 1, 2008

  Je moeder en zus denken dat je niet graag terugkomt.
  ik denk van wel, want dan zie je Tine terug!
  En das toch wel de moeite waard om voor terug te keren he!!
  Maar in ieder geval, geniet er nog van deze laatste dagen en je kan altijd eens teruggaan naar Texas he.
  Ik ben ook nog van plan ooit terug te gaan naar Córdoba. Daar ben ik ook met spijt in het hart vertrokken.
  Ik heb dan wel wat moeite gehad om me in België terug aan te passen, maar het was dan ook een verblijf van een half jaar he. Enne, nu ben ik ook al terug aangepast hoor, dus dat komt dik in orde.

  Veel groetjes,

  Melanie

Comments are closed.