Huwelijksalbum

Het huwelijksalbum van Melanie en Steven is al een tijdje afgewerkt, maar Melanie en Steven waren ondertussen al wel meer dan 2 maanden getrouwd. Het heeft echter wel een reden waarom ik er zo lang over heb gedaan. Het is geen gewoon fotoalbum.

Wel, technisch gezien klopt dat niet. Het is net wel een gewoon fotoalbum. Je weet wel, zo een die je ouders in de kast hebben staan: een gewoon papieren boek waarin doodgewone foto’s zijn ingeplakt. Geen albumprinter of blurb-boek dus. Geen computerprogramma waarin je je foto’s semi-random inplakt. Neen, dit is puur handwerk. En ik heb het werk eerlijk gezegd ook een beetje onderschat, al heeft een trage laptop ook wel wat vertraging veroorzaakt.

Het album zijn ze gisteren komen halen en ik had toch wel de indruk dat ze aangenaam verrast waren. Ze hadden inderdaad een digitaal fotoboek verwacht. Dit was zeker een meevaller.

Wel moet ik toegeven dat ik het design van het album op computer heb gemaakt en nu zelfs online beschikbaar heb gesteld. Voor zij die geïnteresseerd zijn en niet verwachten het album in het kort te zien krijgen, kunnen een kijkje gaan nemen. Wanneer je het album in het kort wel te zien zult krijgen, raad ik aan om nog even te wachten. In het echt is het resultaat veel beter dan op computer. Al zeg ik het zelf.

3 Comments

 1. September 23, 2009

  Mooi gedaan ze!

 2. Melanie
  September 29, 2009

  Inderdaad mooi gedaan!
  En je indruk was juist hoor, we waren aangenaam verrast! 🙂
  Merci nog een keer!!

  Groetjes,

  Melanie

 3. Anne-Marie
  May 18, 2011

  Dit is echt ongelofelijk mooi gedaan, in eerste instantie leek het wel zo n geprint boek weetjewel. Echt vakmanschap dit.

Comments are closed.