Travel Arrangements

Mijn reispas is vandaag inderdaad aangekomen. Nu kan ik pas echt vertrekken. De vlucht is geregeld, het hotel is geboekt – een Homewood suites hotel, vlak bij Dell gelegen (je kunt zelfs de sfeer opsnuiven als je wil)

11u05 vertrekken, 13u05 aankomen in Chicago – maar dan ben ik ondertussen wel 10u aan het vliegen geweest. Het dringt echt nog niet tot mij door, maar 10u is echt lang. Daar moet ik echt wel iets op verzinnen om me bezig te houden bijvoorbeeld. Vervolgens om 15u vertrekken en om 19u30 aankomen in Austin. Lokale tijd. Als we de klokken even naast elkaar zetten, dan wil dat zeggen dat het ongeveer half drie ‘s nachts is hier. Die klokken blijven hier ook rechts staan. Wanneer je op de naam klikt (Turnhout of Austin) dan krijg je zelfs de satellietbeelden te zien.

Turnhout

Austin, TX

Vandaag was ook de grote volksvergadering van Fata Morgana, waar Geena Lisa na afloop bestormd werd door allemaal volk die per se met haar op de foto wilde. Ze liet het goed toe, nam haar tijd, maar volgens mij had ze er na een half uur en honderden foto’s later toch wel een beetje genoeg van. Maar hoe dan ook, ze bleef vriendelijk, wat haar super sympathiek maakt in mijn ogen.

Beauty Shoot

Neen, ik heb mezelf niet met haar laten fotograferen. Had ik misschien wel moeten doen.